ATASUN OPTİK

Corporate Survivor Programı, 25 Aralık 2018, Antalya

ATASUN OPTİK

ATASUN OPTİK

ATASUN OPTİK, Corporate Survivor Programı, 25 Aralık 2018, Antalya

“Corporate Survivor” olur da işin içinde zorluk olmaz mı?

25 Aralık 2018 tarihinde, 320 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Atasun Optik “Corporate Survivor” takım dinamikleri; inanılmaz yağmur ve fırtına altında muhteşem bir finalle son buldu.

Derin Eğitim’in 10 kişilik survivor grup lideri takımından 4 grup liderimiz – Burak, Mesut, Çağlar ve Ekin- parkur hazırlamak üzere çalışma öncesindeki gün Antalya Gloria Golf Resort’a ulaşmıştı.

Beklediğimiz üzere, 25 Aralık günü yağmur gösteriyordu ve nitekim 8 parkurda gerçekleştirilen “Survivor” yarışı; toplamda 10 grup lideri olarak bizler için de zorluk derecesi en üst düzeydeki çalışmalardan biri oldu: Yağmur ve fırtına yine de ne katılımcılarımızın, ne de bizlerin enerjisine hiçbir şekilde olumsuz yansımadı.

Takımlar, çalışmanın büyük bir bölümünde zorluklara dayanma, dayanıklılık ve motivasyon öncelikleri ile finale kalan iki takım olabilmek için mücadelelerini sürdürdüler.

Dayanıklılık, strateji geliştirme ve takım dinamikleri çalışmasının en üst versiyonu olarak uzun yıllardır yaptığımız “Survivor “ çalışması; 2018 yılının son survivor parkuru olarak inanılmaz güzelliklere imza attı.

Azimli ve yüksek motivasyonlu Atasun Optik tüm Türkiye takımını, çalışmada sergiledikleri yüksek performans için kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.